07:06 12.05.2021

Армія Ізраїлю повідомила про ліквідацію головних фігур розвідки ХАМАС

2 хв читати
Армія Ізраїлю повідомила про ліквідацію головних фігур розвідки ХАМАС

Військові Ізраїлю повідомили, що ліквідували ключових фігур розвідки ХАМАС.

"Наші винищувачі разом зі службою безпеки ліквідували ключові фігури розвідки ХАМАС: Хасана Каогі (глава відділу безпеки військової розвідки ХАМАС) і його заступника Ваіла Іссу (глава контррозвідки). Схоже, наша розвідка краще", - йдеться в повідомленні, опублікованому на сторінці армії Ізраїлю в Twitter.

Ізраїль раніше цього тижня почав наносити удари по Газі у відповідь на проведені звідти ракетні обстріли ізраїльських міст.

"У відповідь на СОТНІ (великими літерами в тексті - ІФ) ракет, випущених по Ізраїлю за останні 24 години, армія оборони Ізраїлю завдала ударів по низці важливих терористичних цілей і бойовикам-терористам у всьому секторі Гази, що стало нашим найпотужнішим ударом з 2014 року. Зараз ми наносимо нові удари по терористичним об'єктам в Газі", - йдеться у повідомленні армійської прес-служби в Twitter.

Всього, за повідомленнями місцевих ЗМІ, з понеділка ХАМАС здійснив пуск понад 800 ракет по ізраїльській території.

Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу і міністр оборони країни Бенні Ганц виступили зі спільною заявою у вівторок ввечері, заявивши, що насильство триватиме протягом деякого часу.

"ХАМАС і "Ісламський джихад" заплатили, і надалі платитимуть за свої дії", - йдеться в заяві.

Начальник генштабу армії оборони Ізраїлю Авів Кохаві повідомив, що військові за останні півтора дня завдали ударів по більш ніж 500 цілях у секторі Гази. За його інформацією, загинули десятки палестинських бойовиків.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА