15:44 12.05.2021

За результатами обшуків у "Спецжитлофонді" вручено підозри трьом особам - прокуратура

2 хв читати
За результатами обшуків у "Спецжитлофонді" вручено підозри трьом особам - прокуратура

Повідомлення про підозру нинішньому і колишньому заступнику директора КП "Спецжитлофонд", а також директору підрядної фірми вручено в середу за результатами проведення обшуків в офісі підприємства, повідомляє прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець.

"За результатами слідчих дій, які розпочались сьогодні зранку та на цей час тривають в офісах комунального підприємства "Спецжитлофонд" та підрядних фірмах, вручено сповіщення про підозру трьом особам, а саме: заступнику КП "Спецжитлофонд"; колишньому заступнику КП "Спецжитлофонд"; директору підрядної фірми", - написала Максимець у Facebook у середу.

За її словами, усіх трьох підозрюють у заволодінні коштами міського бюджету, які було виділено на будівництво та реконструкцію інженерних мереж у сумі майже 10,5 млн грн.

"Крім того, під час обшуків вилучено фінансову документацію та чорнові записи. Слідчі дії тривають", - написала Максимець.

Як повідомлялося, Подільська окружна прокуратура м. Києва спільно зі столичним управлінням спецрозслідувань Національної поліції України розпочали обшуки в офісі КП "Спецжитлофонд" і в приміщеннях підрядних організацій у рамках кримінального провадження, розпочатого за фактом заволодіння грошовими коштами на суму понад 10,5 млн грн.

За даними столичної прокуратури з посиланням на матеріали слідства, у 2018-2020 рр. між КП "Спецжитлофонд" та підрядним підприємством було укладено низку договорів підряду на виконання будівельних робіт. Керівник підрядної організації вступив у змову з посадовцями "Спецжитлофонду", які підписали акти прийому виконаних будівельних робіт без фактичного їх виконання в повному обсязі та якості. 12 травня 2021 року на підставі постанови суду в приміщеннях "Спецжитлофонду", а також в офісах групи компаній, пов'язаних із підрядною фірмою, розпочато обшуки з метою виявлення доказів і фіксації відомостей про обставини вчинення кримінальних злочинів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

В Одесі затримано рецидивіста, який передавав окупантам дані про розташування ППО

Росіяни вранці вдарили ракетою по Одесі: постраждала жінка, пошкоджено 30 будинків

Удари українських дронів і повені призвели до зниження нафтоперероблення в РФ до 11-місячного мінімуму - ISW

На Донеччині за минулий день через обстріли поранені семеро жителів - ОВА

Кількість постраждалих унаслідок нічного обстрілу Харкова зросла до шести осіб

РФ вивела в Азовське море один бойовий корабель, у Середземному чергують три носії "Калібрів" - ВМС ЗСУ

Унаслідок нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено ЛЕП, без світла залишилася частина абонентів

У Херсонській області за добу у результаті обстрілів один загиблий і п'ять поранених

Окупанти за добу понад 400 разів обстріляли Запорізьку область, застосувавши артилерію і 147 БПЛА

Сили оборони за добу ліквідували 880 окупантів та 43 артсистеми противника

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА