16:10 12.05.2021

Екс-голову департаменту фінансового менеджменту ПриватБанку Бичихіну оголошено в розшук

1 хв читати
Екс-голову департаменту фінансового менеджменту ПриватБанку Бичихіну оголошено в розшук

Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) оголосило в розшук колишню голову департаменту фінансового менеджменту ПриватБанку Олену Бичихіну в межах розслідування кримінального провадження про розкрадання коштів фінустанови, повідомили в НАБУ в середу.

"Національне антикорупційне бюро України розшукує підозрюваного в кримінальному провадженні №12017040000000531 від 6 березня 2017 року за фактом розтрати коштів ПриватБанку", - зазначено в повідомленні.

Як повідомлялося, генеральний прокурор України Ірина Венедіктова 23 лютого поточного року повідомила про погодження підозри трьом колишнім співробітникам з керівництва ПриватБанку в розтраті чужого майна шляхом зловживання службовим становищем, вчинене за попередньою змовою групою осіб, в особливо великих розмірах, і в службовому підробленні, які призвели до розтрати 136 млн грн.

Йшлося про екс-голову правління банку Олександра Дубілета, екс-першого заступника голови Володимира Яценка та першого заступника голови правління СК "Інгосстрах" (Дніпро) Олену Бичихіну.

Колишній перший заступник голови правління ПриватБанку Яценко вийшов під заставу в 52 млн грн, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у Вищому антикорупційному суді (ВАКС). Дубілета із 26 березня 2021 року оголошено в розшук у межах розслідування кримінального провадження про розкрадання коштів ПриватБанку.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА