09:00 13.05.2021

Японія має намір вакцинувати від COVID-19 своїх спортсменів-учасників Олімпіади до кінця червня

2 хв читати
Японія має намір вакцинувати від COVID-19 своїх спортсменів-учасників Олімпіади до кінця червня

Японський уряд має намір завершити вакцинацію проти COVID-19 для всіх спортсменів, які представляють країну-господиню на літніх Олімпійських іграх у Токіо до кінця червня, повідомляють у четвер японські ЗМІ з посиланням на обізнані джерела.

Згідно з їхніми даними, основна частина японських спортсменів, які беруть участь в Олімпіаді, повинна бути вакцинована в Національному навчальному центрі в Токіо до кінця червня.

Тим часом, японський Паралімпійський комітет планує провести вакцинацію спортсменів в період з червня до липня.

Раніше в середу директор з комунікацій Міжнародного олімпійського комітету (МОК) Марк Адамс повідомив, що більшість спортсменів і супроводжуючих їх на Олімпіаді в Токіо, будуть вакциновані від COVID-19.

"Згідно з нашими оцінками, більшість людей в олімпійському селі буде захищено вакциною", - сказав він на прес-конференції.

Адамс пояснив, що йдеться саме про всіх членів олімпійських делегацій: спортсменів, тренерів, інших супроводжуючих осіб.

Раніше повідомлялося, що компанії Pfizer і BioNTech оголосили, що безоплатно передадуть МОК дози своєї вакцини від COVID-19 для імунізації тих учасників Олімпіади року в Токіо, які цього захочуть.

Очікується, що розподіл вакцини почнеться наприкінці травня, і люди повинні будуть отримати дві дози протягом трьох тижнів.

Олімпійські і Паралімпійські ігри в Токіо повинні були відбутися влітку 2020 року, проте через пандемію коронавірусу їх довелося перенести на нинішній рік. У результаті проведення Олімпіади заплановано на 23 липня - 8 серпня, Паралімпіади - на 24 серпня - 5 вересня.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

В Україну повернули тіла 140 загиблих захисників - Координаційний штаб

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА