09:42 13.05.2021

Понад 270 людей потонули в Україні з початку року - ДСНС

1 хв читати
Понад 270 людей потонули в Україні з початку року - ДСНС

Протягом 2021 року на українських водоймах загинули вже понад 270 осіб, повідомляє прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій у четвер.

"Травневе тепло спонукає громадян якнайшвидше розпочати купальний сезон, навіть при тому, що температура води наразі є небезпечною для плавання. Попри численні заклики рятувальників, громадяни продовжують наражати своє життя на небезпеку. Про наслідки такого ставлення до власної безпеки свідчить красномовна статистика: вже понад дві сотні людських життів забрала вода з початку 2021 року", - йдеться у повідомленні.

У ньому уточнюється, що, зокрема, 12 травня на Волині на штучному водоймищі в с. Здомишель Ковельського району під час купання потонув хлопчик 2012 року народження.

"Цього самого дня на Чернігівщині на ставку біля с. Галиця Лосинівської територіальної громади Ніжинського району група рятувальників ДПРЧ-16 підняла з води тіло чоловіка 1988 року народження. Також продовжувалися пошуки громадянина, який зник 10 травня під час купання в Чорному морі в Одесі", - повідомляють рятувальники.

Вони закликають українців бути обережнішими і тимчасово утриматися від купання.

"Особливо уважно стежте за дозвіллям дітей і не дозволяйте їм відвідувати ставки та річки", - резюмують у ДСНС.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА