19:13 13.05.2021

Обшуки київських комунальних підприємств не є політичною атакою з боку влади

2 хв читати
Обшуки київських комунальних підприємств не є політичною атакою з боку влади

Обшуки на комунальних підприємствах Києва, що проводяться органами прокуратури спільно з колегами з правоохоронних органів, не є політичною атакою на них з боку представників влади, заявив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.

"Прокуратура системно проаналізувала ситуацію і зробила відповідні висновки - цілком прозорі. Виявлено махінації на десятки мільйонів гривень. Це не про політику, це про те, що в київських міських структурах побудована шкідлива тіньова система. І за це точно повинна бути відповідальність", - повідомив Подоляк у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна".

За його словами, в умовах численних недоробок муніципальної влади в частині відновлення доріг і тротуарів, відсутність зливової каналізації, виразної логістики управління транспортними потоками і скандальними забудовами правоохоронці провели відповідну роботу, почали задавати конкретні питання про гроші і якість сервісу.

"Абсурдно намагатися обізвати конкретні юридичні дії правоохоронних органів умисною політичною атакою на комунальні підприємства", - сказав Подоляк.

Він також додав, що якщо муніципальна влада добре управляє господарськими питаннями, у неї "немає часу на нескінченні медійні спекуляції".

"І навпаки, якщо є корупційні осередки в інфраструктурі, тоді починається легендарна пісня "навколо вороги!"- про політичні репресії і силовий тиск з боку влади", - зазначив він.

На думку радника керівника Офісу президента, "коли обговорюється якість столичного життя, мова завжди повинна йти тільки про досить конкретні речі: це вулиці, будинки, дороги, послуги, парки, комфорт, тобто чи зручно користуватися містом, чи є хороші сервіси і якісна робота міської влади".

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

Чоловік, про загибель якого в результаті обстрілу в Білопіллі повідомлялося раніше, живий, але у важкому стані

Країни G7 заявили про рішучість посилити протиповітряну оборону України

Посол України в США: Сподіваємося, що правки, які зменшують або виключають допомогу Україні, будуть відхилені

Нідерланди виділяють понад EUR200 млн на ППО та артилерійські боєприпаси для України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА