06:58 14.05.2021

Держсекретар США заявив, що необхідно подальше розслідування причин виникнення COVID-19

1 хв читати

Держсекретар США Ентоні Блінкен заявив, що вважає важливим продовження розслідування причин виникнення COVID-19, оскільки наявних даних про це недостатньо.

"Ні, я не задоволений результатами минулого розслідування. І, так, вважають за потрібне подальше розслідування", - сказав він на прес-конференції у Вашингтоні.

Блінкен пояснив, що важливо зрозуміти, де і як почав поширюватися коронавірус, щоб світова спільнота в схожих ситуаціях розуміла, яким чином діяти.

Як повідомлялося, розслідування, проведене експертами ВООЗ спільно з колегами з КНР, позбавило змоги дати однозначну відповідь на питання про те, де виник COVID-19. Експерти дали оцінку різним версіям, до того ж, повністю не відкинувши жодну з них. Критики доповіді фахівців ВООЗ вважають, що ці люди під час поїздки в Китай не могли проводити дійсно незалежне розслідування, оскільки діяли лише спільно з китайськими колегами.

Першим відомим осередком поширення коронавірусу стало китайське місто Ухань. Однак досі незрозуміло, як вірус туди потрапив і як почав поширюватися серед людей.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА