07:46 14.05.2021

За минулу добу російські найманці на Донбасі здійснили 19 обстрілів, зокрема з танків, загинув український військовослужбовець

2 хв читати
За минулу добу російські найманці на Донбасі здійснили 19 обстрілів, зокрема з танків, загинув український військовослужбовець

За минулу добу російські найманці здійснили 19 обстрілів українських позицій на Донбасі, використовуючи танки, артилерію, міномети і кулемети різних калібрів, від снайперської кулі загинув військовослужбовець ЗС України. З початку доби п'ятниці обстрілів не зафіксовано, повідомили в прес-центрі штабу ООС.

"За минулу добу, 13 травня, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано 19 порушень режиму припинення вогню ... Внаслідок ворожого вогню військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил отримав кульове поранення несумісне з життям", - йдеться в ранковому зведенні на сторінці штабу в Facebook у п'ятницю.

Противник здійснив обстріл неподалік населених пунктів Лебединське, Гнутове і Павлопіль з мінометів 120-го калібру. У Новозванівки зафіксовано обстріл з мінометів 82-го калібру, великокаліберних кулеметів і автоматичних станкових гранатометів.

Російські найманці тричі відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів, ручних і станкових протитанкових гранатометів поблизу Верхньоторецького і один раз поблизу Новоселівки.

З танків, артилерійських установок 122-го калібру, мінометів 120-го калібру, великокаліберних кулеметів, гранатометів різних систем і стрілецької зброї противник шість разів здійснив обстріл у напрямку Пісків.

У Новотроїцького російські найманці відкривали вогонь зі стрілецької зброї, автоматичних станкових і ручних протитанкових гранатометів, а у селища Південне - зі станкових протитанкових гранатометів.

Поблизу Водяного противник двічі здійснив обстріл з автоматичних станкових і станкових протитанкових гранатометів, а у Луганського - ще і з великокаліберних кулеметів і ручних протитанкових гранатометів.

"Станом на 7:00 ранку 14 травня, порушення режиму припинення вогню не зафіксовано", - йдеться в звіті.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Глава Пентагону про Patriot для України: Ми продовжуємо працювати над цим питанням дуже серйозно

Окупанти обстріляли ферму на Харківщині, постраждав мирний житель

До складу нового пакета допомоги Україні увійдуть боєприпаси, системи боротьби з безпілотниками та допоміжне обладнання

Президент Польщі заявив про готовність надати військову допомогу Литві

Кличко: Пацієнтів і медперсонал лікарень на вулиці Богатирській вже евакуювали

У скоєній головою Броварської райадміністрації ДТП постраждали троє дорослих і дитина, чиновника буде звільнено

Коаліція "Рамштайн" за два роки зобов'язалася виділити понад $95 млрд на військову допомогу Україні

Бельгія може поставити Україні літаки F-16 цього року

Президент та перша леді у Славутичі відвідали гімназію та підприємство переселенців з Маріуполя

Глава Пентагону оголосив про виділення найбільшого пакета військової допомоги Україні - на $6 млрд

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА