15:13 19.05.2021

УЦОЯО попереджає про поширення шахраями нібито відповідей на тести ЗНО-2021

2 хв читати
УЦОЯО попереджає про поширення шахраями нібито відповідей на тести ЗНО-2021

В Українському центрі оцінювання якості освіти (УЦОЯО) попереджають про поширення шахраями нібито відповідей на тести зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) 2021 року.

"У мережі шахраї вже "продають" відповіді на ЗНО-2021. Як і в попередні роки, задовго до зовнішнього незалежного оцінювання соціальні мережі рясніють "привабливими" пропозиціями, зокрема різні канали в Telegram. Спритники за певну плату пропонують випускникам та їхнім батькам придбати зошити сертифікаційних робіт ЗНО-2021 із відповідями до них, запевняючи в надійності й достовірності джерела інформації, щораз вигадуючи нові схеми. Наприклад, для "переконливості" надсилають лист із буцімто офіційної скриньки Українського центру оцінювання якості освіти. Безумовно, купити можна що завгодно, але стовідсотково це не буде тест ЗНО", - йдеться в повідомленні прес-служби УЦОЯО.

В Українському центрі оцінювання якості освіти заявляють, що у відомстві створено потужну систему захисту інформації на всіх етапах підготовки і проведення ЗНО, а друкують сертифікаційні роботи в умовах суворої конфіденційності.

"Аби не бути ошуканим, укотре застерігаємо: відхиляйте сумнівні пропозиції. Натомість для ретельної підготовки до ЗНО радимо проходити тести попередніх років, які є у вільному доступі в рубриці "Тести минулих років", перевіряти відповіді, аналізувати свої помилки, заповнювати прогалини у знаннях тощо", - наголошують у Центрі.

У повідомленні окремо зазначено, що деякі шахраї неправомірно ставлять логотип УЦОЯО на свій сумнівний контент, і за зміст таких матеріалів Український центр оцінювання якості освіти відповідальності не несе.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни обстрілюють Херсон із лівого берега

Україні потрібно більше снарядів і ППО - Умєров у розмові з главою Пентагону

У Білому домі вважають за необхідне розгляд питання про допомогу Ізраїлю та Україні в Палаті представників цього тижня

Стефанчук: Україна розраховує, що завдяки мандату комісара Ради Європи будуть захищені права українців, які постраждали внаслідок російської агресії

РНБО розгляне загрози безпеці у зв'язку з роботою онлайн-казино - Зеленський

Україна запросить скликання засідання Ради "Україна - НАТО" щодо захисту неба та постачання озброєння - Зеленський

Українська авіація завдала ударів по п’яти районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали двох ракетних і 43 авіаційних ударів по території України

На лінії фронту за добу відбулося 50 бойових зіткнень

ПАРЄ закликала використати заморожені активи РФ для відновлення України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА