13:15 21.05.2021

Кличко: Тиск на столичну владу триває

1 хв читати
Кличко: Тиск на столичну владу триває

Мер Києва Віталій Кличко заявляє, що тиск на столичну владу триває, ввечері у четвер правоохоронці прийшли з обшуками на КП "Київтеплоенерго".

"Так. Перевірки та обшуки тривають. Наприклад, вчора ввечері прокуратура та податкова поліція прийшли до КП "Київтеплоенерго". Після того, як вранці шукали щось в Департаменті житлово-комунальної інфраструктури Київської міської державної адміністрації (КМДА), структурні підрозділи надають всю документацію. Навіть ту, що не стосується проваджень, за якими приходять правоохоронці. Такі масові раптові облави та постановочні акції - це, ще раз наголошу, маніпуляції для дискредитації міської влади. Спроба дестабілізувати ситуацію в столиці", - сказав Кличко під час онлайн-брифінгу у п'ятницю.

Мер зазначив, що знову звернувся до правоохоронних органів із вимогою надати докладний звіт про статус справ, за якими КМДА передавала документи за результатами аудитів.

"Нагадаю, з 2015 року Департамент внутрішнього фінансового контролю та аудиту КМДА здійснив 385 перевірок. І передав правоохоронцям матеріали за 316 об'єктами аудиту. Тому запитання: яка ситуація з цими справами? Чому декілька років чекали, а тепер реагують на результати наших перевірок? Тільки руки дійшли чи треба терміново заляпать Кличка та столичну владу?" - сказав Кличко.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

Рада оборони Києва ухвалила рішення про посилення заходів безпеки в столиці - КМВА

ДБР викрило злочинну групу посадовців, яка зрубала 100-річні дуби на 60 млн грн у Чорнобильському заповіднику

Глава МЗС Кулеба задекларував 3,3 млн грн доходів за 2023 рік

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА