21:30 21.05.2021

Ізраїль готовий до ударів по лідерах ХАМАС, незважаючи на режим припинення вогню

1 хв читати
Ізраїль готовий до ударів по лідерах ХАМАС, незважаючи на режим припинення вогню

В армії оборони Ізраїлю заявили, що як і раніше готові здійснювати удари по керівництву руху ХАМАС, незважаючи на запроваджений напередодні режим припинення вогню, повідомляє в п'ятницю видання "Таймс оф Ізраел".

Зазначається, що серед осіб, які перебувають у списках армії оборони Ізраїлю на ліквідацію, присутній командир ХАМАС Мухаммед Дейф.

Раніше повідомлялося, що він є найбільш розшукуваною Ізраїлем ціллю в секторі Гази. Напередодні високопоставлений представник ХАМАС Усама Хамадан заявляв, що Дейф був живий і керував спільними операціями бойового крила ХАМАС - бригадами "Із ад-Дін аль-Касам" - і інших груп палестинців.

У ніч на п'ятницю почав діяти режим припинення вогню між Ізраїлем і палестинськими угрупованнями з сектора Гази. Поки сторони його дотримуються. До цього протягом приблизно 11 днів Армія оборони Ізраїлю наносила удари по Гази у відповідь на пуски ракет, що проводилися звідти.

Напередодні повідомлялося, що в результаті ізраїльських обстрілів в Гази загинули не менше 230 осіб. Серед загиблих, як мінімум, 64 дитини і 38 жінок.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА