07:56 23.05.2021

У Нових Петрівцях відкрили масштабний спорткомплекс для військовослужбовців НГУ

1 хв читати
У Нових Петрівцях відкрили масштабний спорткомплекс для військовослужбовців НГУ

У суботу, 22 травня, в Нових Петрівцях у військовій частині 3027 Національної гвардії України (НГУ) відбулося відкриття масштабного спортивного комплексу для військовослужбовців.

"Це перший масштабний спортивний комплекс у Національній гвардії України. Загальна площа об'єкта становить 4,1 тис. кв. м, одночасно в залі можуть перебувати понад 250 осіб", - сказано в повідомленні на сайті НГУ.

Зазначається, що комплекс можна умовно розділити на два напрямки - ігрові майданчики та майданчики з військово-прикладних видів спорту.

Комплекс містить універсальний ігровий зал для гірської підготовки, тренажерний зал, фітнес, зал для боротьби та єдиноборства, чотири роздягальні, санвузли з душовими кабінами, кімнату для гідротермічних процедур і методичні класи.

Крім того, передбачено бігову доріжка 70 метрів для тренувань і прийняття заліків зі швидкісної підготовки особового складу в зимову пору року (елементи смуги перешкод).

"У разі необхідності зал можна переобладнати для проведення змагань різного напряму. Це може бути і боротьба самбо, рукопашний бій. Також можна організовувати спортивні свята із залученням великої кількості учасників", - додали в НГУ.

Фізкультурний комплекс працюватиме для додаткової підготовки українських військовослужбовців, занять спортом, спортивних міжвідомчих змагань і в рамках Нацгвардії. В інформації уточнили, що основне завдання цього залу - це військово-прикладна підготовка особового складу Нацгвардії.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА