18:52 22.05.2021

Чернігівщина має стати туристичним центром вихідного дня для киян – Анна Коваленко

1 хв читати
Чернігівщина має стати туристичним центром вихідного дня для киян – Анна Коваленко

22 травня голова Львівської обласної держадміністрації Максим Козицький та голова Чернігівської обласної держадміністрації Анна Коваленко підписали меморандум про співпрацю. Про це повідомляється на сайті Чергінівської ОДА.

Головним напрямком співпраці визначено туристичну галузь. Підписання меморандуму відбулося у Львові за інціативи Анни Коваленко.

Документ передбачає обмін досвідом між ОДА щодо розвитку туризму, рекреації, збереження історичних пам‘яток, перехресної промоції.

«Львівській туристичний кластер – це модель для всіх інших областей України. Наша мета у туристичній сфері – стати другим Львовом як напрямок туризму вихідного дня для киян та мешканців інших міст України. Це має стати стимулом для розвитку малого бізнесу та розвитку туристичної інфраструктури в нашій області», - відзначила Анна Коваленко.

Раніше стало відомо, що голова Чернігівської ОДА Анна Коваленко ініціювала масштабну реставрацію єдиного збереженого в Україні палацо-паркового комплексу Качанівка. Реставраційні роботи почнуться вже у 2021 році.

Чернігівщина поряд з Львівщиною посідає одне з провідних місць в Україні за кількістю пам’яток культурної спадщини. На обліку в області перебуває близько 9000 пам’яток історії та культури, понад 1900 з них – національного значення.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА