15:18 24.05.2021

Поворозник подасть позов на Арахамію та Верещук за поширення неправдивої інформації

2 хв читати
Поворозник подасть позов на Арахамію та Верещук за поширення неправдивої інформації

Перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник звернеться до суду з позовом до голови депутатської фракції "Слуга народу" Давида Арахамії та народного депутата (фракція "Слуга народу") Ірини Верещук.

"Зважаючи на те, що публічні особи продовжують маніпулювати, поширювати неправдиву інформацію про моє нібито затримання, обшуки тощо, я публічно оголошую, що на сьогодні зареєстрований вирок суду про завершення розслідування справи, до якої мене намагалися "прив'язати", і притягнення до кримінальної відповідальності причетної особи! Я до цієї справи не маю жодного стосунку! Тому я подаю позов на публічних осіб, які продовжують поширювати відверту брехню. А саме - Давида Арахамію та Ірину Верещук", - заявив Поворозник на прес-конференції у понеділок.

Як повідомлялося, 14 квітня 2020 року з'явилася інформація про те, що в приміщеннях КМДА відбуваються обшуки після того, як співробітники Служби безпеки України (СБУ) задокументували вимагання першим заступником голови КМДА Миколою Поворозником неправомірної вигоди від представника компанії-забудовника.

Пізніше мер Києва Віталій Кличко відсторонив Миколу Поворозника від виконання обов'язків на час розслідування та поклав виконання обов'язків першого заступника голови КМДА на Валентина Мондриївського.

У відповідь на це Поворозник заявив, що інформація про одержання ним хабара та його арешт не відповідає дійсності, жодних підозр йому висунуто не було і що його справді викликано на допит як свідка.

12 березня 2021 року Поворозник, який був відсторонений від виконання службових обов'язків через фігурування в кримінальному провадженні, повернувся до роботи.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА