19:10 24.05.2021

Кабмін перепризначив Мар'євича держсекретарем Мінекономіки

1 хв читати
Кабмін перепризначив Мар'євича держсекретарем Мінекономіки

Кабінет Міністрів перепризначив Костянтина Мар'євича державним секретарем Міністерства економіки на п'ять років із 25 травня 2021 року.

Відповідне урядове розпорядження від 21 травня №734-р розміщено на "Урядовому порталі".

Мар'євича було призначено на зазначену посаду в 2020 році за спрощеною "карантинною процедурою" за контрактом на період карантину, пов'язаним із пандемією. Термін контракту спливає 24 травня.

Згідно з даними на сайті міністерства, Мар'євич закінчив Львівський національний університет ім. І. Франка у 2011 році (правознавство, магістр права, адвокат). Працював в апараті Верховної Ради, коли її спікером був Володимир Гройсман. Після призначення останнього прем'єром перейшов на роботу в Секретаріат Кабміну, де до вересня 2019 року працював керівником служби віце-прем'єр-міністра Степана Кубіва. Як представник держави Мар'євич входив до наглядових рад АТ "Магістральні газопроводи України", НАК "Нафтогаз України" та АТ "Укрзалізниця". У 2020 році перед призначенням на посаду держсекретаря Мінекономіки був заступником директора з правових та корпоративних питань ТОВ "Енерго Збут Транс".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА