15:46 26.05.2021

Зеркаль залишила "Нафтогаз" - ЗМІ

1 хв читати
Зеркаль залишила "Нафтогаз" - ЗМІ

Радник голови правління НАК "Нафтогаз України" Олена Зеркаль також покинула компанію, повідомляє видання "НВ" із посиланням на її слова.

Екс-заступник міністра закордонних справ Зеркаль у травні 2020 року очолила організацію роботи і супровід міжнародних арбітражів та іноземних судових і виконавчих проваджень групи у спорах із ПАТ "Газпром" та у справах проти Російської Федерації, які до її приходу курирував нинішній голова "Нафтогазу" Юрій Вітренко.

Як повідомлялося, в середині травня цього року про звільнення повідомив радник голови правління "Нафтогазу" Вадим Гламаздін, який останніми роками лобіював санкції проти російського газопроводу "Північний потік-2".

Вітренко в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" зазначав, що компанія недостатньо використала свої юридичні можливості тиску на "Газпром" через антимонопольний орган ЄС для перенесення точок продажу російського газу європейським компаніям на кордон Україна-РФ.

Вітренко також вважає за необхідне тиснути на Росію для розблокування експорту середньоазійського газу в Європу та надання такої можливості експорту незалежним російським добувачам.

"Нафтогаз України" об'єднує найбільші нафтогазовидобувні підприємства країни. Група є монополістом зі зберігання природного газу в підземних сховищах і транспортування нафти трубопровідним транспортом територією країни.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

В Україну повернули тіла 140 загиблих захисників - Координаційний штаб

У ніч на суботу на більшій частині України невеликі дощі, у Житомирській і Вінницькій областях можливі заморозки на ґрунті

Роботу "Київтеплоенерго" заблоковано у зв'язку з черговими обшуками правоохоронців – компанія

Заступнику гендиректора "Росатому" повідомлено про підозру в розграбуванні ЧАЕС під час окупації

ДБР установило двох військових, які допомагали втекти підозрюваним у вбивстві поліцейського на Вінниччині

Просування російських військ на захід від Авдіївки пришвидшилося – британська розвідка

ТЧХУ та Мінсоцполітики підписали меморандум про співпрацю у сфері соціальних послуг

Ворог завдав авіаудару по промисловому об'єкту в Сумах - ОВА

Естонія передала Україні два патрульні катери

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА