21:18 27.05.2021

Порошенко в Донецькій області передав 10 ОГШБр комплект відеоспостереження

2 хв читати
Порошенко в Донецькій області передав 10 ОГШБр комплект відеоспостереження

П'ятий президент, лідер партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко під час поїздки до Донецької області побував у 10 окремій гірсько-штурмовій бригаді та передав бійцям 108-го батальйону комплект відеоспостереження.

"Ми цим, по-перше, рятуємо життя наших воїнів, укріплюємо оборону і робимо найсучасніше обладнання, яким підвищується ефективність бойових дій українських військ. Ми чекаємо, що також будуть укріплені антидроновими засобами радіоелектронної боротьби. Мені надзвичайно приємно, що повний комплект обладнання сьогодні ми маємо можливість передати у батальйон 10-ки", - наводить слова Порошенка прес-служба політсили.

Водночас Порошенко зазначив, що в майбутньому передаватиме допомогу для ЗСУ та в інші батальйони і бригади.

"Але на цьому ми справу не завершуємо. У нас ще є інші батальйони, інші бригади. І ми з сьогоднішнього дня - і "Справа громад", і наші ветерани починають краудфандинг, і ми збираємо гроші для того, щоб наступного разу ми приїхали з новою допомогою для українських Збройних сил", - повідомив п'ятий президент.

У свою чергу командир батальйону, капітан Володимир Болехан подякував Порошенку за підтримку, яка збереже життя та здоров'я українських військовослужбовців.

"Для нас це дуже важливо, що сучасні технології ми впроваджуємо саме тут, і перш за все це йде на користь нашим військовослужбовцям. Ми за допомогою цих технологій збережемо життя і здоров'я наших військовослужбовців, здоровими і цілими повернемо їх до їхніх родин, батьків, дружин, дітей. Це найголовніше. І успішно виконаємо будь-які поставлені перед нами завдання", - сказав він.

Порошенко також ушанував пам'ять загиблого бійця 108-го батальйону Олексія Мамчія, поклавши квіти на місці його загибелі.

"Ми поклали квіти зараз біля місця, де загинув півтора місяця тому наш боєць. Капітан також був поранений, але у строю, у бою. І я від імені всіх українців, які піклуються зараз про армію, бажаю вам перемоги, твердості. З великою вдячністю за ту величезну роботу, яку ви робите", - наголосив лідер "Євролідарності".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Стратегічною метою РФ є відновлення слави Радянського Союзу на міжнародній арені - Кулеба

В Одесі троє постраждалих від ракетного удару, з них двоє дітей, усі поранення легкі - обладміністрація

ВАКС заочно заарештував співорганізатора заволодіння 11 млн грн коштів "Укрзалізниці"

"Укренерго" застосувало графіки аварійних відключень до вечора в Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях

Баварія передала київським патрульним 11 спеціально обладнаних мотоциклів BMW

Дві ракети, запущені РФ по Одесі, збито, травмовано дитину - ОВА

Зеленський про обстріл РФ двох ГЕС: Під загрозою не лише Україна, а й Молдова

Річковий порт і мультимодальний термінал можуть з'явитися на березі Тиси

Насильство російських військових над мирними жителями має системний характер - Офіс генпрокурора

Україна і Польща погодили продовження діяльності Польського центру підтримки культури в Україні на 2024 рік

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА