07:07 28.05.2021

У Донецькій області прокуратура повідомила поліцейському про підозру за вчинення ДТП за участю двох дітей

1 хв читати
У Донецькій області прокуратура повідомила поліцейському про підозру за вчинення ДТП за участю двох дітей

У Донецькій області прокуратура повідомила 33-річному поліцейському про підозру за вчинення дорожньо-транспортної пригоди за участю двох дітей, повідомив відділ інформаційної політики Донецької обласної прокуратури.

"Повідомлено про підозру 33-річному заступнику начальника управління - начальнику відділу оперативного реагування управління "КОРД" ГУНП у Донецькій області за порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило середньої тяжкості тілесні ушкодження (ч. 1 ст. 286 КК України)", - йдеться в повідомленні.

Досудове розслідування встановило, що 9 березня 2019 року близько 9:00 поліцейський, перебуваючи за кермом службового автомобіля марки "Mitsubishi L200", під час проїзду перехрестя в м. Маріуполі, здійснив наїзд на двох неповнолітніх віком 10 і 11 років.

У результаті ДТП одна з дівчат отримала тілесні ушкодження середньої тяжкості.

Зазначається, що відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА