07:14 29.05.2021

Нідерланди з 5 червня відкривають ресторани, музеї і кінотеатри

1 хв читати
Нідерланди з 5 червня відкривають ресторани, музеї і кінотеатри

У Нідерландах з 5 червня відкриються ресторани, музеї і кінотеатри у рамках наступного етапу зняття обмежень, введених у боротьбі з вірусом COVID-19, тим самим буде скасовано режим локдауну, пише в п'ятницю видання Dutch News.

"Третій етап - це дійсно закінчення режиму локдауну. Чудово, що є можливість залишити його позаду", - заявив на прес-конференції прем'єр-міністр країни Марк Рютте.

Тепер усі підприємства громадського харчування зможуть обслуговувати гостей до 22:00.

Одночасно, футбольні матчі Євро-2020 не транслюватимуться на великих екранах у закладах, щоб уникнути зайвого стовпотворіння.

Музеї зможуть працювати за умови, що на один квадратних метр припадатиме один відвідувач, у залах кінотеатрів і театрів зможуть перебувати одноразово не більше 50 осіб.

Заходи набудуть чинності на чотири дні раніше, ніж планувалося. Дострокове зняття обмежувальних заходів пов'язано зі зменшенням випадків зараження коронавірусом і з процесом вакцинації в країні.

Раніше уряд Нідерландів дозволив ресторанам і кафе відкрити тераси і скасував комендантську годину.

З початку пандемії COVID-19 в Голландії було зареєстровано понад 1,6 млн випадків зараження COVID-19. Більш ніж 17,6 тис. пацієнтів померли від наслідків зараження вірусом, майже 1,5 млн повністю вилікувалися.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА