14:57 30.05.2021

У благодійному "Пробігу під каштанами" в Києві взяли участь майже 11 тисяч осіб

1 хв читати
У благодійному "Пробігу під каштанами" в Києві взяли участь майже 11 тисяч осіб

у 28-му щорічному благодійному "Пробігу під каштанами", який проводився в неділю в Києві, взяли участь майже 11 тисяч осіб, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

"До участі в благодійному "Пробігу під каштанами" цього року зареєструвалися близько 11 тисяч осіб... Пробіг проходив з дотриманням карантинних норм і обмежень – учасники пройшли температурний скринінг, дотримувалися дистанції, старти були організовані хвилями", – йдеться в повідомленні.

У ньому зазначається, що у зв'язку з карантинними обмеженнями цього року організатори благодійного проекту підготували два формати проведення 28-го "Пробігу під каштанами".

"До пробігу могли приєднатися онлайн всі охочі, незалежно від часу і місця участі. Для цього необхідно завантажити безкоштовний мобільний додаток Strava, зареєструватися в ньому і приєднатися до групи "Пробіг під каштанами", – повідомляють в КМДА.

Там нагадують, що перший "Пробіг під каштанами" відбувся ще в 1993 році, і відтоді "є традиційною частиною святкування Дня Києва".

"Щорічно Пробіг нагадує про проблему вроджених вад серця і можливості її вирішення. Зібрані під час цієї спортивної події внески йдуть на закупівлю необхідного обладнання для науково-практичного медичного центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України. Зокрема, минулого року було придбано новий наркозно-дихальний апарат A7 (Mindray)", – наголошують у КМДА.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Побратимські відносини встановили Львівщина та Каліфорнія

26 квітня: Яке сьогодні свято, все про цей день

США готуються підписати контракти на озброєння для України на $6 млрд

"Укрзалізниця" тимчасово змінить рух приміських потягів через обстріл Харківщини

Канада вітає повернення депортованих до РФ дітей і сприятиме поверненню ще тисяч

Україна і Японія обговорили створення спецтрибуналу для РФ за воєнні злочини

Кулеба вітає доповідь Московського механізму ОБСЄ щодо свавільного утримання РФ українських цивільних осіб

Учасники завтрашнього "Рамштайну" обговорять, як допомогти Україні подолати складнощі, що накопичилися за час відсутності американської підтримки

Данія збільшить військову підтримку України ще на 4,4 млрд данських крон у 2024 році

Українська авіація завдала за добу ударів по 8 місцях скупчення окупантів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА