19:39 30.05.2021

Працівники столичної міліції затримали злочинця, який втік раніше з-під варти суду в Ірпені

1 хв читати
Працівники столичної міліції затримали злочинця, який втік раніше з-під варти суду в Ірпені

Працівники столичної міліції затримали злочинця, який втік раніше з-під варти Ірпінського суду, повідомив відділ комунікації Національної поліції Києва.

"Сьогодні у свій вихідний день спецназівець поліції Києва побачив чоловіка, схожого за описом. Міліціонер затримав його, закликав на допомогу наряд поліції і слідчо-оперативну групу. Зараз правопорушника передано колегам з Київської області для проведення слідчих дій", - цитує прес-служба слова керівника столичного главку Андрія Крищенка.

Зазначається, що злочинця було затримано на території Києва і Київської області під час спецоперації.

Встановлено, що чоловік здійснив кримінальний злочин, передбачений ч. 1 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. У п'ятницю, 28 травня, зловмисник втік з-під варти Ірпінського суду.

Також, за словами начальника головного управління Нацполіції в Київській області Андрія Нєбитова, зловмисник для маскування одягнув панамку і жилетку.

"Маскувався в панамку і жилетку!  Це перші хвилини  після затримання Ірпінського втікача Мамедсоя Афраса Куддасар-Огли. Сьогодні наші столичні колеги за орієнтуванням поліції Київщини виявили зухвальця в районі станції метро Нивки. Наразі зловмисника передано нашим працівникам для проведення слідчих дій", - сказано в повідомленні на сторінці Нєбитова в Facebook.

Він також зазначив, що зловмисник і уродженець Азербайджану крім кримінальної відповідальності за розбій отримає підозру за скоєння втечі.

 

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА