19:30 31.05.2021

В'єтнам через загрозу COVID-19 до 7 червня не прийматиме міжнародні авіарейси в Ханої

2 хв читати
В'єтнам через загрозу COVID-19 до 7 червня не прийматиме міжнародні авіарейси в Ханої

Влада В'єтнаму у зв'язку з ситуацією навколо COVID-19 ухвалила рішення на тиждень відмовитися приймати міжнародні авіарейси в міжнародному аеропорту Нойбай у столиці країни Ханої, повідомляють у понеділок західні ЗМІ.

В Управлінні цивільної авіації В'єтнаму (CAAV) пояснили, що "тимчасове припинення прийому міжнародних пасажирських рейсів" почне діяти у ніч на 1 червня і триватиме до 7 червня.

Раніше аналогічні заходи зробив Таншоннят - цивільний міжнародний аеропорт міста Хошимін. Спочатку ці обмеження повинні були скасувати 4 червня, проте в CAAV у понеділок повідомили, що вони залишаться чинними до 14 червня.

Проте, за даними ЗМІ, міжнародні авіарейси з В'єтнаму відміняти поки не будуть. Однак у CAAV не уточнили, чи стосуються обмеження роботи аеропорту Нойбай внутрішніх авіарейсів.

ЗМІ нагадують, що раніше влада зобов'язала всіх осіб, які прибувають до В'єтнаму з-за кордону, йти в карантин на 21 день на спеціальних об'єктах, переважно, керованих урядом.

Про обмеження авіасполучення стало відомо на тлі виявлення нових осередків COVID-19 на більш ніж половині території В'єтнаму. Також фахівці раніше виявили у В'єтнамі штам коронавірусу COVID-19, який увібрав у себе особливості двох вже відомих небезпечних варіантів інфекції - "британського" і "індійського".

У департаменті охорони здоров'я Хошиміну - найбільш населеного міста країни з приблизно 9 млн жителів - мають намір протестувати жителів найбільш епідеміологічно неблагополучних районів міста. У департаменті уточнили, що тести на COVID-19 мають намір взяти приблизно у 1 млн осіб.

В'єтнам на початку пандемії COVID-19 вважався країною, яка успішно справлялася з поширенням хвороби: всього, за даними статистичного сайту Worldometers, у країні виявили 7 тис. 321 випадок хвороби. 47 інфікованих померли, а 3 тис. 29 одужали. Однак за місяць кількість випадків COVID-19 у В'єтнамі подвоїлася, нагадують ЗМІ.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Засідання Ради Україна-НАТО відбудеться 19 квітня у віртуальному форматі

Очільника "Російської громади Полтавщини" засуджено до 15 років в'язниці

У Дніпровському районі рятувальники ліквідували пожежі, спричинені ракетною атакою

У Києві на Подільському мостовому переході триває облаштування конструкцій тунелів метрополітену

У Німеччині заарештували російських диверсантів, які готували напади на маршрути доставки військової допомоги Україні

Російські дрони атакували автомобіль із хлібом у Чернігівській області, водій дістав контузії

ВАКС вирішив стягнути активи експрезидента "Мотор Січ" Богуслаєва

СБУ затримала помічника нардепа Шуфрича, який фінансував Росгвардію в Криму

Біля Дніпра дві пожежі після ракетного удару РФ, пошкоджений інфраструктурний об'єкт - ОВА

Боррель: Ми повинні дістати Patriot з ангарів, де вони стоять "про всяк випадок", і передати їх Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА