21:53 31.05.2021

Москва продовжить обмеження на авіасполучення з Туреччиною

1 хв читати
Москва продовжить обмеження на авіасполучення з Туреччиною

Чинні обмеження на авіасполучення з Туреччиною будуть продовжені до 15 червня або до 30 червня, такі терміни розглядає оперативний штаб з боротьби з розповсюдженням коронавірусу, повідомив "Інтерфаксу" в понеділок джерело, обізнане з ситуацією.

"Обмеження на польоти буде продовжено, але поки не зрозуміло, на який термін. Обговорюються дві можливі дати продовження обмежень - 15 і 30 червня", - сказав джерело.

Раніше турецькі ЗМІ повідомили, що під час переговорів міністра культури і туризму Туреччини Мехмета Ерсоя і глави оперштабу, віце-прем'єра РФ Тетяни Голікової у Москві, 17 травня, обговорювалося відновлення авіасполучення в повному обсязі 15 червня.

Авіасполучення з Туреччиною і Танзанією обмежено з 15 квітня до 1 червня за рішенням оперштабу через погіршення епідеміологічної обстановки в цих країнах. Туроператорам заборонено організовувати чартерні програми, в Туреччину виконуються лише два рейси на тиждень до Стамбула. Продаж турпутівок заборонено.

На цей період туроператори продали понад 500 тис. турпакетів до Туреччини на загальну суму 32 млрд рублів. Близько 60% туристів, які купили тури, не переносили поїздки на інші напрямки і чекають відкриття Туреччини.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА