16:53 02.06.2021

Шестикласник загинув під час шкільної екскурсії на Львівщині, двох учителів госпіталізовано

2 хв читати
Шестикласник загинув під час шкільної екскурсії на Львівщині, двох учителів госпіталізовано

Учень 6-го класу однієї з львівських шкіл загинув під час шкільної екскурсії до водоспаду в с. Кам'янці (Львівська обл.), повідомив мер Львова Андрій Садовий.

"Під час екскурсії у с. Кам'янка учень 6-го класу львівської школи занадто близько підійшов до водоспаду, послизнувся і впав у воду, внаслідок чого отримав травму несумісну з життям", - написав Садовий у соцмережах.

За даними прес-центру львівського обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, після падіння дитина зачепилася за дерево, яке довелося розрізати за допомогою бензопили.

"Працівники пожежно-рятувального відділення за допомогою бензопили розрізали дерево, за яке зачепилась дитина, вивільнили та за допомогою рятувальних мотузок витягнули на берег, де передали медикам. Медики констатували смерть. Хлопчик, 2009 року народження, житель м. Львова", - йдеться в повідомленні.

Як повідомили в прес-службі Львівської міської ради, за цим фактом буде проведено розслідування.

За даними прес-служби міськради, класний керівник шестикласника, який загинув, госпіталізована до лікарні міста Сколе із серцевим нападом, ще один вчитель, який намагався врятувати дитину, доставлений до тієї самої лікарні з переохолодженням.

"Класний керівник, який супроводжував дітей, отримав серцевий напад, тому перебуває наразі в лікарні міста Сколе. Крім того, вчитель, який рятував життя дитини, доставлений до лікарні Сколе з переохолодженням", - розповіла начальниця управління освіти міськради Зоряна Довганик.

За її словами, буде створена комісія для розслідування причин трагедії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА