15:06 03.06.2021

Закон про олігархів буде сигналом підтримки галузевих ініціатив з деолігархізації - міністр інфраструктури

1 хв читати
Закон про олігархів буде сигналом підтримки галузевих ініціатив з деолігархізації - міністр інфраструктури

Міністр інфраструктури Олександр Кубраков розцінює президентський законопроект "Про запобігання загрозам національній безпеці, пов'язаним із надмірним впливом осіб, які мають значну економічну або політичну вагу в суспільному житті (олігархів)" як важливий сигнал підтримки галузевих ініціатив з деолігархізації.

"Вперше за 30 років в Україні є президент, який має політичну волю мінімізувати вплив олігархів на політику та державу. Можна роками говорити про те, яке зло олігархи, але законопроект з'явився саме зараз. Ми працюємо єдиною командою, для мене як для міністра це важливий сигнал підтримки наших галузевих ініціатив з деолігархізації", - сказав Кубраков у коментарі, переданому агентству "Інтерфакс-Україна" у четвер.

Він нагадав, що під час призначення на посаду міністра обіцяв, що "Укрзалізниця" більше не працюватиме у збиток через особливі тарифи для певних вантажів. "Найближчим часом ми це реалізуємо. Ми вже досягли справедливих ставок у порту Південний для перевалки залізорудної сировини, і це лише початок", - сказав міністр.

"Зате бізнес, який працює на користь економіки та створює робочі місця, має отримувати підтримку від держави - єдині, прозорі та зрозумілі правила гри, системну державну політику, яка забезпечуватиме капітальні інвестиції, а не проїдання коштів", - наголосив Кубраков.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА