19:40 03.06.2021

На посаду глави НСЗУ претендують 13 кандидатів

1 хв читати
На посаду глави НСЗУ претендують 13 кандидатів

На посаду глави Національної служби здоров'я України (НСЗУ) претендують 13 кандидатів, зокрема троє учасників, які ввійшли до шорт-листа учасників минулого конкурсу.

Згідно з інформацією, розміщеною на сайті Нацагенства з питань держслужби, до участі в повторному конкурсі на цю посаду допущені (в алфавітному порядку) Вадим Арістов, Андрій Віленський, Андрій Дзьоба, Геннадій Заболотний, Олександр Кришко, Андрій Левковський, Максим Литвиненко, Вікторія Мілютіна, Ірина Назаренко, Тетяна Пискливець, Валентина Резніченко, Роман Шустик і Олександр Ярошенко.

Як повідомлялося, згідно з розпорядженням уряду про повторний конкурс на посаду голови НСЗУ тестування кандидатів відбудеться 8 червня.

Попередній конкурс на посаду голови НСЗУ відбувся на початку квітня 2021 року. За його результатами до шорт-листа кандидатів на посаду голови Служби увійшли три кандидати, зокрема двоє вихідців із НСЗУ - тимчасовий виконувач обов'язків глави НСЗУ Андрій Віленський і директор департаменту комунікацій НСЗУ Тетяна Бойко. Третім кандидатом був засновник консалтингової компанії Revival Institute for Future Вадим Арістов.

Водночас тодішній міністр охорони здоров'я Максим Степанов не назвав переможця конкурсу.

У свою чергу нинішній міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко висловив сподівання, що конкурс буде прозорим.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА