14:47 04.06.2021

Найближчими вихідними киян проти коронавірусу вакцинуватимуть 24 прищепні бригади - перший заступник голови КМДА Поворозник

2 хв читати
Найближчими вихідними киян проти коронавірусу вакцинуватимуть 24 прищепні бригади - перший заступник голови КМДА Поворозник

Уже найближчими вихідними в Центрі вакцинації проти COVID-19, створеному на базі Міжнародного виставкового центру в Києві, продовжиться імунізація населення вакциною CoronaVac, повідомив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник.

"Ми врахували досвід проведення вакцинації на минулих вихідних. Ми розмежували потоки людей, які прийдуть на щеплення. Перший – для тих, кому зателефонували та запросили на конкретний час. Другий – для тих, хто також записаний у "Дії", але запрошення поки що не отримав. Такі громадяни можуть або дочекатися виклику, або вакцинуватися у порядку "живої черги", - написав Поворозник у Facebook у п'ятницю.

Він наголосив, що обов'язковою умовою для вакцинації є реєстрація в застосунку "Дія".

"Крім того, ми збільшили кількість вакцинальних бригад із 16 до 24. Частина бригад вакцинуватиме тих, у кого є запрошення. А частина – тих, хто зареєстрований у "Дії", але запрошення не отримав", - написав Поворозник.

Він нагадав, що охочим вакцинуватися необхідно мати із собою паспорт, ідентифікаційний код, мобільний телефон для підтвердження реєстрації у застосунку "Дія" і бажано - копію декларації з лікарем, якщо вона підписана.

Окремо заступник голови КМДА звернув увагу на те, що вхід до Центру вакцинації (за адресою: просп. Броварський, 15, корпус 4, вхід 4-А) 5 і 6 червня буде відкритий із 10:00 до 17:30.

Джерело: https://www.facebook.com/povoroznyk.m/posts/4006756849390158

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА