16:10 08.06.2021

Єгипет очікує 1,5 млн туристів з України у 2021 р. - посол Єгипту

2 хв читати
Єгипет очікує 1,5 млн туристів з України у 2021 р. - посол Єгипту

Єгипет, згідно з прогнозами, у 2021 році відвідають близько 8 млн іноземних туристів, зокрема близько 1,5 млн українців, повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" посол Арабської Республіки Єгипет Айман Ахмед Мокхтар Елгаммаль.

"Здебільшого українці обирають Шарм-Ель-Шейх, Хургаду, пляжні готелі, звідки вирушають максимум в одноденну пізнавальну поїздку - побачити піраміди й основні пам'ятки Каїра", - сказав він.

За словами посла, українцям активно пропонуються й інші туристичні продукти.

"Ми пропонуємо відвідати різноманітні історичні пам'ятки, чотириденні круїзи по Нілу з Луксора в Асуан, нові зони для водних видів спорту, віндсерфінгу. Крім того, на заході пустелі є унікальні мінеральні води та сольові озера, корисні для оздоровлення. Цього року українці почали звертати увагу на такі атракції", - зазначив дипломат.

Елгаммаль також відзначив збільшення попиту на триваліше перебування українців у Єгипті. "Єгипет - прекрасна пропозиція для українських співробітників на "дистанційці": цілий рік гарна погода, недалеко і просто добиратися. І ми стимулюємо таких туристів: надаємо 20-відсоткову знижку на розміщення на тривалий термін, 20 днів і більше", - повідомив він.

Посол назвав деякі з партнерських програм залучення нових українських туристів. "Уже запустили з туроператорами спільні кампанії, які діють до жовтня 2021 року. В нас також діє програма заохочення польотів (flight incentive program) для авіаліній, що передбачає спрощення візового режиму, 50-відсоткову знижку на збори за посадку, проживання, а також 20-відсоткову знижку на збори за наземне обслуговування. Крім того, ми знизили ціни на пальне на $0,15/галон до кінця 2021 року", - повідомив Елгаммаль.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА