18:04 08.06.2021

Держагентство туризму та Мінкультури України вивчають можливість відновлення туристичних маршрутів Дніпром

1 хв читати
Держагентство туризму та Мінкультури України вивчають можливість відновлення туристичних маршрутів Дніпром

Міністерство культури та інформаційної політики України й Державне агентство розвитку туризму України запускають пілотний проект із вивчення попиту на відновлення туристичних маршрутів Дніпром.

"Одноденні промомаршрути Київ-Канів-Київ та Київ-Чорнобиль-Київ будуть складатися  з подорожі Дніпром на відповідно обладнаних швидкісних теплоходах. Під час подорожі передбачається прохід шлюзів, кількагодинне перебування та екскурсія на локаціях, повернення до Києва", - йдеться в повідомленні прес-служби Мінкультури.

Зазначається, що офіційний тендер на популяризацію річкових туристичних маршрутів у межах бюджетної програми з розкриття туристичного потенціалу України вже оголосило Держагентство туризму.

Ініціатива реалізується спільно з Міністерством інфраструктури, Державним агентством з управління зоною відчуження, Київською і Черкаською обласними державними адміністраціями.

За підсумками пілотного проекту Держагентство туризму розробить рекомендації щодо подальшої реалізації програми туристичних водних маршрутів Дніпром. Аналогічні програми можуть бути запущені в інших туристичних регіонах країни за наявності попиту.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА