09:45 09.06.2021

Від вибуху в Харкові постраждали п'ятеро людей, зокрема двоє підлітків

1 хв читати
Від вибуху в Харкові постраждали п'ятеро людей, зокрема двоє підлітків

Поліція розпочала кримінальне провадження за фактом вибуху гранати біля супермаркету "Таврія В" в Харкові, внаслідок якого, за уточненими даними, постраждали п'ятеро людей.

"Слідчі внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.115 (замах на вбивство) і ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України," - повідомляє відділ комунікацій Головного управління Національної поліції в Харківській області.

За інформацією правоохоронців, між компанією молоді та 29-річним чоловіком стався конфлікт, під час якого він кинув гранату РГД-5. Унаслідок вибуху постраждали п'ятеро людей, зокрема двоє підлітків, 16 і 17 років. Усіх їх доправили до лікарні з осколковими пораненнями.

Речові докази направлено на експертне дослідження.

Правопорушника затримано, йому оголошено про підозру в скоєнні злочинів. Найближчим часом суд обере йому запобіжний захід.

Як повідомлялося, увечері 8 червня біля супермаркету "Таврія В" в Харкові стався вибух, унаслідок якого постраждали люди.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА