16:55 09.06.2021

Кияни тепер можуть записатися через сервіс Helsi.me на вакцинацію від коронавірусу в МВЦ - КМДА

2 хв читати
Кияни тепер можуть записатися через сервіс Helsi.me на вакцинацію від коронавірусу в МВЦ - КМДА

У Києві відкрили попередній запис на масову вакцинацію до Міжнародного виставкового центру через сервіс Helsi.me, завдяки чому кияни тепер зможуть записатися на масову вакцинацію від COVID-19 і не витрачати час у живій черзі, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

"Щоб записатися на щеплення проти COVID-19, потрібно зайти за прямим посиланням на сайт сервісу helsi.me та вибрати день і час вакцинації. Підтвердження запису буде надіслане в смс-повідомленні, яке потрібно буде показати при вході до пункту вакцинації разом із паспортом та попередньо зареєстрованою заявкою на щеплення в застосунку "Дія", - йдеться в повідомленні.

У ньому зазначено, що запис на вакцинацію від коронавірусу через сервіс поки що доступний лише для киян.

Також у КМДА нагадують, що киянам від 18 років щеплення роблять кожні вихідні в Міжнародному виставковому центрі (просп. Броварський, 15, корпус 4, вхід 4-А, ст. метро "Лівобережна").

"У виставковому центрі відпрацьовано оптимальну логістику відповідно до стандартів ВООЗ для охочих щепитися. І сьогодні одне з основних завдань - це скоротити час очікування на вакцинацію в чергах, а найоптимальніше, щоб їх узагалі не було. Так, один з інструментів, який допоможе уникнути утворення черг, - це запис на вакцинацію на конкретний час. Таку можливість містянам дає сервіс Helsi.me. Записатися на вакцинацію зможе кожен, хто хоче зробити щеплення у Центрі вакцинації", - зазначив заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Як повідомляється, вакцинація проти COVID-19 проводиться безкоштовно в рамках державної програми з вакцинації населення. Для швидкого проходження процедури вакцинації бажано мати підписану декларацію із сімейним лікарем у рамках реформи первинної ланки охорони здоров'я.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА