09:49 10.06.2021

На Дніпропетровщині затримали чоловіка, підозрюваного у вбивстві хлопчика

2 хв читати

Правоохоронці Дніпропетровської області затримали в місті Покрові 33-річного чоловіка, котрого підозрюють у вбивстві 8-річного хлопчика, тіло якого виявили в каналізаційному колекторі.

Як повідомляє прес-служба поліції Дніпропетровщини, повідомлення про підозру в умисному вбивстві малолітньої дитини (п. 2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України) чоловікові вручили 9 червня.

"Як встановили поліцейські, злочин стався 2 червня. Між зловмисником, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, та матір’ю хлопчика виник конфлікт. Бажаючи помститися їй, чоловік відвів дитину до покинутої будівлі та задушив. Щоб приховати сліди злочину, сховав тіло у каналізаційному колекторі", - йдеться в повідомленні.

У ньому наголошується, що чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Правоохоронці нагадують, що повідомлення про зникнення дитини вони отримали 6 червня.

"Мати розповіла, що син пішов гуляти на дитячий майданчик ще 2 червня о 12:00 і не повернувся. На розшук дитини були орієнтовані всі служби поліції – ювенальні поліцейські, кінологи, превентивні співробітники та волонтери", - наголошують у поліції.

Поліцейські перевірили дитячі майданчики міста, вокзали і ринки, а також обстежили занедбані будівлі, лісосмуги та інші місця, де могла перебувати дитина. До пошуків залучили інспектора-кінолога з німецькою вівчаркою Більт.

"За речами дитини службовий собака взяв слід від будинку, де мешкав хлопчик, та провів до каналізаційного колектору. Там поліцейські виявили тіло дитини", - наголошують правоохоронці.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

В Україні в неділю похолодає, пройдуть дощі

Перевіряється причетність до розстрілу поліцейських на Вінниччині двох військовослужбовців

Українські прикордонники знищили ворожий комплекс спостереження "Муром-М"

СБУ, ГУР і ССО організували атаку на енергоінфраструктуру РФ, вночі уражено об'єкти у 8 областях - джерело

Польські фермери припинили блокувати фури перед ПП "Медика - Шегині" та "Краковець - Корчова" - Держприкордонслужба

Окупанти обстріляли прикордонний Вовчанськ, загинув мирний житель, ще двоє поранені

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА