18:34 10.06.2021

Україна та Молдова взаємно визнаватимуть свідоцтва про вакцинацію від COVID-19 - МЗС

1 хв читати
Україна та Молдова взаємно визнаватимуть свідоцтва про вакцинацію від COVID-19 - МЗС

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба та в. о. прем'єр-міністра, міністра закордонних справ і європейської інтеграції Молдови Аурелій Чокой домовилися про взаємне визнання свідоцтв про вакцинацію від COVID-19 під час зустрічі в Києві 17 травня.

"Сьогодні молдовське зовнішньополітичне відомство підтвердило офіційною нотою, що Молдова визнаватиме свідоцтво про вакцинацію, яке отримують українські громадяни після щеплення від COVID-19", - повідомляє прес-служба МЗС України в четвер.

Україна також визнаватиме свідоцтво про вакцинацію від COVID-19, яке видаватимуть у Молдові. Підставою для визнання Україною молдовських свідоцтв є постанова Кабінету Міністрів України №583 від 2 червня 2021 року.

"Відтепер наші громадяни, які отримали свідоцтво про повну вакцинацію, зможуть вільно подорожувати до Молдови. Це вже друга держава, з якою ми уклали таку угоду. Працюємо над тим, аби перелік відкритих для українців країн дедалі збільшувався", - наводить слова Кулеби прес-служба МЗС України.

З правилами в'їзду на територію Молдови без свідоцтва про повну вакцинацію можна ознайомитися на сайті МЗС України. Дізнатися більше про свідоцтво про вакцинацію від COVID-19 можна на сайті Міністерства охорони здоров'я України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА