07:52 11.06.2021

З початку поточної доби російські найманці на Донбасі двічі порушили режим припинення вогню, українські військовослужбовці не постраждали

2 хв читати
З початку поточної доби російські найманці на Донбасі двічі порушили режим припинення вогню, українські військовослужбовці не постраждали

З початку поточної доби російські найманці на Донбасі двічі порушили режим припинення вогню, українські військовослужбовці не постраждали, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"Станом на 7:00 ранку, 11 червня, зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню. Бойових втрат у результаті ворожих обстрілів серед наших захисників немає", - сказано в ранковому зведенні на сторінці штабу ООС у соцмережі Facebook у п'ятницю вранці.

Поблизу Водяного у Донецька найманці відкрили вогонь з мінометів 82-го калібру. А в напрямку Опитного здійснили обстріл із ручних протитанкових гранатометів.

За минулу добу, 10 червня, в районі проведення операції ОС зафіксували 12 порушень режиму припинення вогню. Зокрема, у Шумів найманці відкривали вогонь з мінометів 82-го калібру. Недалеко від н.п. Новгородське противник вів вогонь зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. В районі Причепилівки - з ручних протитанкових і автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. У Водяного, що на Приазов'ї, найманці 4 рази обстрілювали українські позиції зі станкових протитанкових, ручних протитанкових, підствольних гранатометів і стрілецької зброї. А неподалік Водяного, що у Донецька, зі станкових протитанкових гранатометів. Поблизу Старогнатівки найманці відкривали вогонь з підствольних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. У напрямку н.п. Луганське двічі обстрілювали українських захисників зі станкових протитанкових, ручних протитанкових, автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Крім того, неподалік Пісків ворог здійснював обстріл зі стрілецької зброї.

У штабі зазначили, що за минулу добу в результаті ворожих обстрілів один військовий зі складу ОС отримав поранення. Воїну оперативно надали необхідну медичну допомогу і госпіталізували. Стан здоров'я пораненого - середньої тяжкості.

"Про всі порушення з боку окупантів Українська сторона СЦКК повідомила СММ ОБСЄ, застосовуючи встановлений координаційний механізм", - додали в штабі.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Шмигаль і канцлер Казначейства Великої Британії Гант обговорили потреби України в енергообладнанні

Пані посол США: Надання ракет ATACMS - іще один сигнал, що наша відданість справі захисту України непохитна

ТЧХУ та працівники "швидкої" надали допомогу постраждалим співробітникам ДСНС у Миколаєві

Українські прикордонники після бою з диверсантами РФ на Сумщині змусили їх відступити

Зеленський у Києві зустрівся з канцлером казначейства Великої Британії Гантом

Російська армія вночі обстріляла Дніпровський район Херсона, ніхто не постраждав - ОВА

Суд заарештував намісника Святогірської лаври на 60 діб

У прикордонних районах Чернігівської, Сумської та Харківської областей за добу зафіксовано 14 обстрілів із боку РФ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА