07:57 15.06.2021

З початку поточної доби російські найманці на Донбасі один раз порушили режим тиші поблизу Новгородського

1 хв читати
З початку поточної доби російські найманці на Донбасі один раз порушили режим тиші поблизу Новгородського

З початку доби вівторка, 15 червня, російські найманці на Донбасі один раз відкривали вогонь по українських позиціях поблизу Новгородського, без втрат. За минулу добу зафіксовано 8 обстрілів, зокрема перетин лінії розмежування БПЛА противника; на невідомому вибуховому пристрої підірвалися двоє українських військових, обидва госпіталізовані, повідомили в прес-центрі штабу ООС.

"Станом на 7:00 ранку, 15 червня, зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню. Неподалік Новгородського збройні формування Російської Федерації обстріляли українських військових зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних гранатометів", - йдеться в ранковому зведенні на сторінці штабу в Facebook у вівторок.

За минулу добу, 14 червня, в районі проведення ООС зафіксовано 8 порушень режиму припинення вогню. Противник відкривав вогонь з підствольних гранатометів і стрілецької зброї, зі станкових протитанкових, автоматичних станкових, ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Крім того, на півночі Луганської області зафіксовано проліт ворожого безпілотного літального апарату типу "Орлан-3М" з перетином лінії розмежування. БПЛА противника вчасно подавлений засобами РЕБ.

"Бойових втрат у результаті ворожих обстрілів серед наших воїнів немає... В результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої осколкові поранення отримали двоє військовослужбовців. Їм надали необхідну медичну допомогу і доставили до лікувального медичного закладу. Стан здоров'я одного військового - задовільний, інший - середньої тяжкості", - повідомили в штабі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА