21:28 15.06.2021

Перший готель Radisson відкрився в Одесі

2 хв читати
Перший готель Radisson відкрився в Одесі

Radisson Hotel Group відкрила в Одесі на вул. Дерибасівській на початку червня сьомий готель мережі в Україні - Radisson City Centre Odesa, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі компанії у вівторок.

"Ми раді відкрити двері нашого першого готелю Radisson в Одесі", - повідомив старший регіональний віце-президент Radisson Hotel Group у Центральній і Східній Європі, Росії та Туреччини Ілмаз Їлдірімлар, якого цитує прес-служба компанії.

Він зазначив, що Radisson - це готельний бренд категорії upscale, який пропонує гостинність у скандинавському стилі і має потужний потенціал для розвитку на українському ринку. Тепер він представлений в Україні 1445 гостьовими номерами, включно з готелями, які будуються.

Як повідомили в прес-службі компанії, готель Radisson Hotel City Centre Odesa пропонує 90 номерів, оформлених у лаконічному скандинавському стилі, з видом на Дерибасівську і історичний центр міста. У готелі є ресторан Gatto Nero з двома залами, місткістю від 30 до 85 гостей, для ділових мандрівників обладнано конференц-зону на 85 гостей.

Radisson Hotel Group - одна із найбільших готельних груп у світі з дев'ятьма готельними брендами і понад 1500 готелями у 120 країнах світу. Портфоліо Radisson Hotel Group включає Radisson Collection, Radisson Blu, Radisson, Radisson RED, Radisson Individuals, Park Plaza, Park Inn by Radisson, Country Inn & Suites від Radisson і Prizotel, об'єднані під одним комерційним брендом Radisson Hotels.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Асоціації АПК заявляють про підтримку міністра і просять ВАКС врахувати цей факт у слуханні про його арешт і заставу

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей отримали поранення

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

У результаті нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено газогін, приватні будинки та лінії електропередачі

ЗС України за добу ліквідували 1040 окупантів

За добу окупанти 256 разів обстріляли Запорізьку область, є руйнування

У Середземному морі перебувають два ворожі ракетоносці із залпом до 12 ракет

Ворог обстріляв із артилерії Куцурубську громаду Миколаївської області

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА