07:30 16.06.2021

З початку поточної доби російські найманці на Донбасі двічі порушили режим припинення вогню, українські військові не постраждали

1 хв читати
З початку поточної доби російські найманці на Донбасі двічі порушили режим припинення вогню, українські військові не постраждали

З початку поточної доби російські найманці на Донбасі двічі порушили режим припинення вогню, українські військовослужбовці не постраждали, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"Станом на 7:00 ранку, 16 червня, зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню. Бойових втрат серед особового складу Об'єднаних сил внаслідок ворожих обстрілів немає", - сказано в ранковому зведенні на сторінці штабу ООС у соцмережі Facebook у середу вранці.

Зокрема, поблизу н.п. Авдіївка найманці обстріляли українські позиції з автоматичних станкових гранатометів. Неподалік Зайцевого ворог вів вогонь з мінометів 82-го калібру.

За минулу добу, 15 червня, в районі проведення операції ОС зафіксовано 6 порушень. Зокрема, неподалік Новгородського найманці відкривали вогонь зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. У районі н.п. Південне ворог застосовував протитанковий ракетний комплекс. Поблизу Невельського найманці здійснювали обстріли з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї. У напрямку Новотошківського противник обстрілював українських військових з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї. У Пісків ворог вів обстріл зі стрілецької зброї.

Крім того, на Луганщині зафіксували проліт ворожого безпілотного літального апарату типу "Орлан-3М" з перетином лінії розмежування. БПЛА противника вчасно подавили засобами РЕБ.

"Про всі факти порушень з боку російсько-окупаційних військ Українська сторона СЦКК повідомила представників Місії ОБСЄ", - наголосили в штабі.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА