17:42 16.06.2021

Будівництво об'їзної дороги Трускавця буде завершено цієї осені

2 хв читати
Будівництво об'їзної дороги Трускавця буде завершено цієї осені

Будівництво об'їзної дороги м. Трускавець Львівської області, яке здійснює компанія "Автомагістраль-Південь", планується завершити цієї осені, повідомляється на сторінці президентської програми "Велике будівництво" у Facebook.

Згідно з повідомленням, об'їзна стане частиною автодороги Т-14-02 Східниця-Пісочна. Поки що до Трускавця можна доїхати лише через м. Стебник або м. Борислав, що суттєво збільшує час у дорозі.

"Будівництво об'їзної дороги Трускавця - стратегічно важливий проект для регіону. Нова дорога минатиме карстові провали, які утворилися у 2017-2020 роках. Зокрема, торік на ділянці дороги Т-14-02 між Трускавцем і Дрогобичем виникло нове 100-метрове карстове провалля. Після цього небезпечний відрізок дороги закрили для руху будь-якого автотранспорту", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що будівництво цієї дороги розпочато в жовтні 2020 року в рамках програми "Велике будівництво". На ділянці протяжністю 3,8 км зняли рослинний шар ґрунту, посилили геосинтетичними матеріалами для запобігання новим провалам, проклали водопровідні труби.

У квітні роботи продовжили, і нині бригади у складі 50 шляховиків і 30 одиниць техніки готують ділянку до укладення земляного полотна. Паралельно прокладають комунікації.

Дорога матиме дві кільцеві розв'язки на сполученні з автошляхом, систему водовідведення з очищенням стічних вод, оновлені інженерні мережі, а також дорожні знаки, розмітку, бар'єри та інші невід'ємні атрибути якісної європейської дороги.

Як повідомляв раніше заступник глави Офісу президента Кирило Тимошенко, у Львівській, Івано-Франківській та Закарпатській областях також почали створення "Малого Карпатського кола" - маршруту, який з'єднає основні туристичні центри регіону.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

Не лише Нідерланди готові просто зараз купити батарею Patriot для України - Кулеба

Столтенберг: У НАТО вже зібрали інформацію про наявні засоби ППО, зокрема Patriot, працюючи із союзниками над тим, щоб передислокувати ці системи в Україну

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА