19:55 16.06.2021

Путін заявив, що Байден після своїх різких заяв зателефонував йому і все пояснив

2 хв читати
Путін заявив, що Байден після своїх різких заяв зателефонував йому і все пояснив

Президент Росії Володимир Путін заявив, що президент США Джо Байден після інтерв'ю, де він назвав російського лідера "вбивцею", подзвонив і дав пояснення.

"З приводу різких заяв. Що можу сказати: всі ми знаємо ці заяви. Після цього президент Байден мені подзвонив, ми порозумілися, мене ці пояснення влаштували", - сказав Путін журналістам у середу.

Президент Росії зазначив, що раніше екс-главі США Дональду Трампу в інтерв'ю задавали аналогічне питання - чи вважає той вбивцею Путіна, - і Трамп не став відповідати на нього прямо. "Що стосується різного роду обвинувачень - згадайте, його попередник (Дональд Трамп - ІФ), - йому поставили таке саме питання, він ухилився. Чинний президент США вирішив відповісти таким чином, і його відповідь відрізнялася від відповіді пана Трампа", - сказав Путін.

Президент РФ додав, що в принципі вважає, що за все, що відбувається в Росії і США, несе відповідальність політичне керівництво і перші особи цих країн.

"Ось з приводу того, хто і де, і в чому винен, хто вбивця. На вулицях американських міст щодня когось вбивають, зокрема і лідерів різних організацій. Там слова не встигнеш сказати - вже стріляють, в груди або в спину ", - сказав Путін.

Він також згадав американські операції в Афганістані і в Іраку, зазначивши, що в Іраку велися розстріли з безпілотників і вертольотів "явно цивільних осіб".

"Хто несе за це відповідальність? Хто вбивця?" - сказав президент.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА