08:00 17.06.2021

Із початку доби четверга російські найманці на Донбасі один раз відкривали вогонь по українських позиціях

1 хв читати
Із початку доби четверга російські найманці на Донбасі один раз відкривали вогонь по українських позиціях

З початку поточної доби четверга, 17 червня, російські найманці на Донбасі один раз порушили режим тиші поблизу Пісків, без втрат. За минулу добу зафіксовано 9 обстрілів, в результаті чого один український військовий отримав осколкове поранення, повідомили в прес-центрі штабу ООС.

"Станом на 7:00 ранку, 17 червня, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню. Поблизу Пісків противник вів вогонь з мінометів 120-го калібру. На ворожі обстріли наші захисники відкривали вогонь", - сказано в ранковому зведенні на сторінці штабу в Facebook у четвер.

За минулу добу, 16 червня, в районі проведення ООС російські найманці 9 разів порушували режим припинення вогню. Противник використав автоматичні станкові і ручні протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети, міномети 82-го калібру, підствольні гранатомети і стрілецьку зброю. Поблизу Новгородського зафіксовано обстріл українських позицій з озброєння БМП-1 і ручних протитанкових гранатометів.

У результаті ворожих обстрілів один військовослужбовець зі складу ООС отримав осколкове поранення. Йому оперативно надали першу медичну допомогу та евакуювали до лікувального закладу. Стан здоров'я пораненого - задовільний.

Як повідомлялося, Рава-Руська міська територіальна громада у соцмережі Facebook повідомила, що в середу, 16 червня, в зоні проведення ООС на Донбасі загинув український військовослужбовець, уродженець м.Рава-Руська на Львівщині.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА