18:29 17.06.2021

"Київавтодор" і надалі співпрацюватиме з правоохоронцями та надаватиме всі необхідні документи - КМДА

1 хв читати
"Київавтодор" і надалі співпрацюватиме з правоохоронцями та надаватиме всі необхідні документи - КМДА

"Київавтодор" співпрацює з правоохоронцями, які в четвер здійснюють обшуки в офісних приміщеннях комунальної корпорації, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Правоохоронці здійснюють обшук та вилучають документи на предмет доказів щодо несплати податків низкою комунальних підприємств. Зазначено, що "Київавтодор" не має із зазначеними підприємствами жодних договірних відносин.

"КК "Київавтодор" наголошує, що в податковій звітності корпорації не відображалося жодного з вищезазначених підприємств. Корпорація своєчасно сплатила всі податки в повному обсязі відповідно до податкових декларацій та фінансових звітів згідно з чинним законодавством", - наголошується в повідомленні.

Водночас на підприємстві запевнили, що і надалі співпрацюватимуть з правоохоронцями та надаватимуть усі необхідні запитувані документи.

Як повідомлялося, Київська міська прокуратура спільно з ГУ Державної фіскальної служби в м. Київ здійснюють обшуки в службових приміщеннях комунальної корпорації "Київавтодор" у справі про ухилення від сплати податків під час проведення робіт з реконструкції та ремонту шляхопроводів на суму понад 30 млн грн підрядником і субпідрядниками, які здійснювали в 2019-2020 роках роботи з будівництва та реконструкції мостів і шляхопроводів у м. Києві, зокрема шляхопроводу на перетині проспектів Комарова та Леся Курбаса над залізницею Київ-Волинський-Святошин.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА