21:17 17.06.2021

Перерва в обслуговуванні туристів Mouzenidis Travel А.Є. пов'язана з оформленням спадщини

1 хв читати
Перерва в обслуговуванні туристів Mouzenidis Travel А.Є. пов'язана з оформленням спадщини

Призупинення операцій Mouzenidis Travel Greece з 18 до 26 червня цього року викликана технічними та юридичними процедурами, повідомила "Інтерфакс-Україна" директор представницького офісу туроператора Mouzenidis Travel в Одесі Ольга Кобзар.

"Перерва в обслуговуванні туристів у Греції пов'язана з процедурою передачі спадщини, оцінки майна, передачі справ новому керівництву", - сказала вона.

Mouzenidis Travel створена в 1995 році. Головний офіс розташовується в Салоніках. Засновник і президент Mouzenidis Group Борис Музенідіс помер у березні 2021 року.

За словами Кобзар, для процедури передачі спадщини необхідна офіційна перерва грошових оплат за рахунками.

Директор наголосила, що всі заявки з датою від 27 червня будуть виконані, а тури з 18 до 26 червня компанія рекомендує перенести на дати з 1 вересня 2021 року або на літо 2022 року.

Раніше Mouzenidis Travel повідомила, що тимчасово, в період з 18 до 26 червня, припиняється прийом і обслуговування нових клієнтів на території Греції, якщо про інше не повідомляється окремо з бронювання. Туристам, які вже вирушили в тур, буде надано туристичне обслуговування в повному обсязі, зокрема, зворотні авіаперевезення.

"У зазначений період у зв'язку з можливими численними зверненнями можливі труднощі і затримки із дозвоном до контакт-центрів українських туроператорів", - зазначалося в повідомленні.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА