07:58 18.06.2021

Від початку доби російські найманці на Донбасі один раз відкривали вогонь по українських позиціях

2 хв читати
Від початку доби російські найманці на Донбасі один раз відкривали вогонь по українських позиціях

З початку поточної доби п'ятниці російські найманці на Донбасі один раз порушили режим тиші поблизу Золотого, без втрат. За минулу добу зафіксовано 9 обстрілів, у результаті чого один український військовий отримав кульове поранення, повідомили в прес-центрі штабу ООС.

"Станом на 7:00 ранку 18 червня, зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню. З початку доби бойових втрат серед військовослужбовців Збройних сил України немає", - сказано в ранковому зведенні на сторінці штабу в Facebook у п'ятницю.

Так, поблизу Золотого противник відкрив вогонь з ручних протитанкових гранатометів.

За минулу добу, 17 червня, в районі проведення операції ОС найманці 9 разів порушили режим припинення вогню. Поблизу Пісків противник двічі вів вогонь із мінометів 120-го калібру і станкових протитанкових гранатометів. Неподалік Луганського відкривали вогонь з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів. У Водяного, що на Приазов'ї, тричі обстрілювали позиції ОС з артилерійських установок 122-го калібру, мінометів 120-го калібру, станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів. Неподалік Новотошківського здійснювали обстріли зі стрілецької зброї. У Золотого найманці двічі обстріляли українських захисників з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

В результаті ворожих обстрілів один український військовий отримав кульове поранення. Йому оперативно надали першу медичну допомогу та евакуювали до військового госпіталю. Стан здоров'я пораненого - середньої тяжкості.

"Про всі факти порушень з боку окупантів Українська сторона СЦКК повідомила СММ ОБСЄ через встановлений координаційний механізм", - підсумували в штабі.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА