11:18 18.06.2021

На Харківщині вилучено понад 40 тисяч пачок контрафактних сигарет, виготовлених в ОРДЛО - СБУ

1 хв читати
На Харківщині вилучено понад 40 тисяч пачок контрафактних сигарет, виготовлених в ОРДЛО - СБУ

У Куп'янському районі Харківської області Служба безпеки України спільно з Нацполіцією під процесуальним керівництвом окружної прокуратури вилучила велику партію контрафактних сигарет, вартість якої, за попередніми даними, перевищує 2 млн грн.

"Оперативники СБУ виявили в мікроавтобусі 40 000 пачок сигарет під брендом одного з відомих світових виробників. Тютюнові вироби були без марок акцизного податку і транспортували їх без будь-яких супровідних документів", - повідомляється на офіційній сторінці у Facebook УСБУ в Харківській області.

За інформацією спецслужби, тютюнова продукція була виготовлена на підприємствах, розміщених на тимчасово непідконтрольній Україні території Донецької та Луганської областей.

На підконтрольну Україні територію контрафактну продукцію переправляли контрабандою через Російську Федерацію з приховуванням від митного контролю.

Наразі вирішують питання щодо повідомлення одному з учасників схеми про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України.

Тривають слідчо-оперативні дії для встановлення і притягнення до кримінальної відповідальності організаторів схеми.

Джерело: https://www.facebook.com/ssu.kharkiv/posts/124111279848293

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА