11:22 19.06.2021

На Кузбасі під час жорсткої посадки літака загинули 4 людини, 15 постраждали

2 хв читати
На Кузбасі під час жорсткої посадки літака загинули 4 людини, 15 постраждали

(оновлено)

Четверо людей загинуло і четверо перебувають у важкому стані після жорсткої посадки Л-410 на Кузбасі, повідомили "Інтерфаксу" в Західно-Сибірській транспортній прокуратурі.

"Літак належить ДОСААФ, (...) пілот доповів про відмову одного їх двигунів, під час зниження літак зіткнувся з лісовим масивом", - сказали в транспортній прокуратурі.

"Унаслідок четверо людей загинуло, четверо - у важкому стані", - додав він.

Четверо постраждалих під час аварії літака Л-410 на Кузбасі дістали важких травм, повідомив губернатор Кемеровської області Сергій Цивільов.

"За попередніми даними, загинуло четверо людей, ще четверо у важкому стані, 11-середнього ступеня важкості. Причини того, що сталося, встановлюють", - написав Цивільов у соцмережах.

За його даними, на борту було 19 осіб.

Слідчі проводять дослідчу перевірку за фактом авіаподії з літаком L-410, повідомила "Інтерфаксу" старший помічник керівника Західно-Сибірського СУ на транспорті СКР Наталія Чернакова.

"Попередньо встановлено, що 19 червня 2021 року близько 10 години за місцевим часом літак L-410 здійснював тренувальний політ на аеродромі Танай Кемеровської області. Під час польоту командир повітряного судна доповів про відмову одного з двигунів, було ухвалено рішення про повернення повітряного судна на аеродром вильоту. Під час розвороту літак, зачепивши крону дерев крилом, впав на землю. На борту повітряного судна перебувало 12 осіб, з них двоє членів екіпажу", - сказала вона.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА