08:25 20.06.2021

За минулу добу російські найманці 7 разів порушили режим тиші на Донбасі, кульового поранення зазнав місцевий житель

2 хв читати
За минулу добу російські найманці 7 разів порушили режим тиші на Донбасі, кульового поранення зазнав місцевий житель

За минулу добу на Донбасі зафіксовано 7 обстрілів з боку російських найманців по українських позиціях, українські військовослужбовці не постраждали, але кульового поранення внаслідок ворожих обстрілів зазнав місцевий житель, повідомили в штабі ООС.

"За минулу добу, 19 червня, в районі проведення операції Об'єднаних сил зафіксовано 7 порушень режиму припинення вогню. Бойових втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає. Внаслідок ворожого обстрілу кульове поранення отримав місцевий житель 1989 року народження", - сказано в повідомленні на сторінці штабу в Facebook у неділю вранці.

Українські військовослужбовці надали потерпілому необхідну медичну допомогу і доставили в госпіталь.

Так, біля Луганського ворог стріляв зі станкових протитанкових, автоматичних станкових і ручних протитанкових гранатометів. Неподалік Авдіївки відкривали вогонь з підствольних гранатометів і великокаліберних кулеметів. У Новотошківського російські найманці обстрілювали позиції українських захисників з гранатометів різних систем і стрілецької зброї. Поряд із Водяним, що на Приазов'ї, противник вів вогонь з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї. Також з великокаліберних кулеметів був обстріляний н.п. Авдіївка.

У н.п. Зайцеве і Жовте зафіксовані прольоти ворожих безпілотних літальних апаратів противника типу "Орлан-10" із перетином лінії розмежування. БПЛА були вчасно подавлені засобами РЕБ.

"Станом на 7:00 ранку, 20 червня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. Про всі факти порушень з боку російсько-окупаційних військ Українська сторона СЦКК повідомила представників Місії ОБСЄ, застосувавши координаційний механізм", - підсумували в штабі.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА