08:59 20.06.2021

Таран привітав військових медиків із професійним святом

2 хв читати
Таран привітав військових медиків із професійним святом

Міністр оборони України Андрій Таран привітав українських військових медиків з Днем медичного працівника, повідомила прес-служба Міністерства оборони.

"Шановні військові медики! Вітаю з професійним святом і бажаю вам міцного здоров'я, професійного зростання, самовдосконалення і можливостей для реалізації, благополуччя і щастя вашим родинам! Ви завжди на передовій: і на першій лінії оборони, і в тиловому госпіталі. У вас немає права на помилку - на кону життя людини", - йдеться в повідомленні.

Він зазначив, що українські працівники і військовослужбовці медичної служби виявляють відвагу і самопожертву, перебуваючи на Донбасі, де військовослужбовці Збройних сил України протистоять російським найманцям, і виступаючи першою лінією оборони війська проти коронавірусної інфекції COVID-19.

Таран зазначив, що українське військо переймає досвід реформи органів військового управління держав-членів НАТО. "У рамках реформи наші військові медики активно нарощують та розвивають спроможності Збройних Сил щодо надання медичної допомоги безпосередньо на полі бою, у польових шпиталях, місцях постійної дислокації, а також миротворчих операціях за кордоном. У 2020-му році постало Командування Медичних Сил, що започаткувало новий підхід до управління напрямом військової медицини", - наголосив міністр.

Крім того, Таран подякував усім медичним працівникам оборонного відомства за врятовані життя, повернуте здоров'я і радість буття. "Імена багатьох наших лікарів у погонах вписані в історію медичної науки України", - додав він.

Також Таран зазначив, що військові медики часто жертвують своїм здоров'ям і життями, рятуючи інших постраждалих. "У наших серцях вічно житиме пам'ять і про Героя України, молодшого сержанта Ігоря Зінича, який ціною власного життя рятував бійців у Донецькому аеропорту", - зазначив він.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА