09:16 21.06.2021

На Буковині та Дніпропетровщині внаслідок інтенсивних дощів залишаються підтопленими понад 240 житлових будинків і домогосподарств

2 хв читати
На Буковині та Дніпропетровщині внаслідок інтенсивних дощів залишаються підтопленими понад 240 житлових будинків і домогосподарств

Унаслідок інтенсивних дощів у Чернівецькому районі залишаються підтопленими 29 житлових будинків та 87 присадибних ділянок у 15 населених пунктах; у Дніпропетровській області частково підтоплено 23 приватних житлових будинки та 102 домоволодіння, повідомили в ДСНС.

"Чернівецька область. Станом на 07 год. 21 червня рівень води поступово знижується, залишаються підтопленими підвальні приміщення у 29 житлових будинках та 87 присадибних ділянок у 15 населених пунктах, частково залишається без електропостачання с. Вікно", - сказано в ранковому зведенні на сайті відомства в понеділок.

Також наголошується, що в неділю, 20 червня, в результаті негоди були частково пошкоджені дороги місцевого значення загальною протяжністю близько 30 км і дорожнє покриття 9 мостів у 29 населених пунктах (проїзд до населених пунктів забезпечено). Жертв і постраждалих в результаті негоди немає.

До ліквідації наслідків негоди 20 червня від ДСНС залучалися 35 співробітників і 18 одиниць техніки (з них 7 мотопомп). Всього відкачано близько 1 тис. 160 м кв води з 63 присадибних ділянок та 51 житлового будинку. Роботи з відкачування води тривають.

У ДСНС зазначили, що комісійні обстеження для встановлення наслідків негоди та завданих збитків тривають.

"Дніпропетровська область. Станом на 7.00 21 червня в р.Дніпро в Амур-Нижньодніпровському та Індустріальному районах у результаті ускладнення погодних умов (інтенсивні дощі тривали протягом 17-18 червня) залишаються частково підтопленими 23 приватних житлових будинки та 102 домоволодіння (з 2 червня всього було частково підтоплено 109 приватних житлових будинків і 200 дворів)", - сказано в повідомленні.

Протягом доби 20 червня підрозділами ДСНС відкачано 56 тис. 288 м кв води (з початку робіт - 605 тис. 218 м кв води). Роботи з відкачування води тривають, від відомства залучено 21 співробітника та 21 од. техніки (з них 14 мотопомп).

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

РФ атакує Україну ракетами, зокрема "Кинджалами", підвищений рівень загрози ударів у кількох областях

НБУ перерахував до держбюджету 38,64 млрд грн прибутку за 2023 р.

Бельгія прискорює постачання F-16, можливо, перші винищувачі передадуть Україні до кінця 2024 року

Іспанія надасть Україні ракети для Patriot, снаряди, готує до передачі танки Leopard

Міноборони Данії: Підготовка українських пілотів просувається, мета – передати Україні перші літаки F-16 влітку

Канада виділить ще 13 мільйонів канадських доларів на чеську ініціативу щодо закупівлі снарядів для України

Посольство України в Словаччині передасть ДСНС чотири підводні дрони для гуманітарного розмінування

Глава Пентагону про Patriot для України: Ми продовжуємо працювати над цим питанням дуже серйозно

Окупанти обстріляли ферму на Харківщині, постраждав мирний житель

До складу нового пакета допомоги Україні увійдуть боєприпаси, системи боротьби з безпілотниками та допоміжне обладнання

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА