11:07 21.06.2021

Троє людей загинули в ДТП у Черкасах

1 хв читати
Троє людей загинули в ДТП у Черкасах

Унаслідок ДТП у Черкасах загинули троє місцевих жителів, повідомили в поліції області.

"У Черкасах близько 23:00 20 червня сталася смертельна аварія. На перехресті вулиці Пастерівської і бульвару Шевченка водій KIA Optima не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з автомобілем Audi A4. Унаслідок зіткнення водія КІА затиснуло всередині авто, 44-річного чоловіка за допомогою спеціальних засобів витягували рятувальники. Далі медики госпіталізували потерпілого до лікарні. Його 40-річний пасажир загинув на місці аварії", - зазначено в повідомленні на сторінці правоохоронців Черкаської області у Facebook у понеділок.

У ДТП також загинув 25-річний водій Audi A4. Повідомляється, що госпіталізована 28-річна пасажирка Audi A4, яка дістала важких травм, померла в Третій міській лікарні Черкас.

Обставини аварії розслідують правоохоронці. Попередньою причиною ДТП, за версією слідчого Черкаського районного управління поліції, є перевищення швидкості.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА