07:51 22.06.2021

У Чернівецькій області та Дніпрі в результаті негоди затопило дощовими потоками житлові приватні будинки і домогосподарства

2 хв читати
У Чернівецькій області та Дніпрі в результаті негоди затопило дощовими потоками житлові приватні будинки і домогосподарства

У Чернівецькій і Дніпропетровській областях у результаті погіршення погодних умов сталося підтоплення дощовими потоками житлових приватних будинків і домогосподарств.

Як повідомляє прес-служба Держслужби з НС 20 червня близько 15:00 у Чернівецькому районі в результаті негоди (інтенсивний дощ) сталося підтоплення дощовими потоками 80 житлових будинків у 8 населених пунктах, 217 присадибних ділянок у 17 населених пунктах, частково пошкоджені дороги місцевого значення загальною протяжністю близько 30 км і дорожнє покриття 19 мостів у 29 населених пунктах (проїзд до населених пунктів забезпечено).

Станом на 17 годину. 21 червня роботи з відкачування води з колодязів і підвалів завершено, підрозділами ДСНС за добу відкачано 2 тис. 560 куб м води (з початку робіт - 3 тис. 720 тис. куб м води). Від ДСНС залучалося 74 людини і 35 одиниць техніки.

Жертв і постраждалих у результаті негоди немає.

Разом із тим, в Амур-Нижньодніпровському та Індустріальному районах Дніпра станом на 07:00 22 червня в результаті ускладнення погодних умов (інтенсивні дощі тривали протягом 17-18 червня) залишаються частково підтопленими 14 приватних житлових будинків та 49 дворів (з 2 червня всього було частково підтоплено 109 приватних житлових будинків і 200 дворів).

Протягом доби 21 червня підрозділи ДСНС відкачали 43 тис. 763 куб м води (з початку робіт - 648 тис. 981 куб м води). Роботи з відкачування води тривають, від ДСНС залучено 21 співробітника і 21 одиницю техніки.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Данія збільшить військову підтримку України ще на 4,4 млрд данських крон у 2024 році

Українська авіація завдала за добу ударів по 8 місцях скупчення окупантів

Оборонний пакет США потрібно направити в Україну якнайшвидше - розмова Зеленського з американськими партійними лідерами

Окупанти за добу завдали чотири ракетних і 50 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

ЗС України відбили 82 атаки окупантів за добу на семи напрямках

"УЗ" стала об'єктом масових атак росіян: у Донецькій області загинуло троє залізничників

Кількість постраждалих унаслідок ворожого удару по Балаклії зросла до 10

До Ради надійшла заява Сольського про відставку з посади міністра агрополітики - Стефанчук

Окупанти завдали удару по вокзалу Балаклії, постраждали 7 мирних жителів - ОВА

Зеленський про закриття неба над Україною західними партнерами: Питання не "чому", а "коли"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА